Першість коледжу з баскетболу (3 х 3)

Нещодавно в оновленому спорткомплексі «Олімп» відбулась першість Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з баскетболу «3 х 3».

Особливістю цьогорічних змагань стала рекордна кількість учасників. У заході брало участь 14 студентських команд спеціальностей: «Дошкільна освіта»; «Дизайн»; «Туризм»; «Початкова освіта». У суддівську бригаду в цей день увійшла  керівниця фізичного виховання – Олена Мельник та викладачі коледжу: Степан Хопта, Тарас Серман й Іван Грицюк.

Ігри між командами проходили за коловою системою в два етапи. Тому студенти мали змогу позмагатись за принципом «кожен з кожним», що забезпечило не лише безкомпромісну спортивну боротьбу на майданчику, а й сприяло зміцненню товариських відносин між здобувачами освіти різних напрямів підготовки (спеціальностей).

У фінальну частину змагань увійшли команди навчальних груп Тр-11, ПО-25, ДО-31 і ДО-14. Перемогу другий рік поспіль здобула команда другого курсу спеціальності «Початкова освіта» –  ПО-25.

 Вітаємо переможців й призерів змагань, дякуємо воїнам-захисникам і захисницям за можливість розвиватись та навчатись!