Навчальна екскурсія зі спеціальності «Туризм і рекреація» в реальних умова

29 березня 2024 року здобувачі освіти спеціальності «Туризм і рекреація» під наставництвом Вольвин Е.М.- викладача дисциплін професійного циклу, провели навчальну екскурсію «Кам’янець – Подільський старовинний». Мета екскурсійної програми – проєктування туристичного продукту , реалізація всіх етапів технологічного процесу, підбір і комунікація з партнерами , організаційний менеджмент. Всі етапи виробництва від формування ідеї до реалізації , також експериментальну перевірку туру здобувачі освіти пройшли в реальних умовах. Вони побачили визначні туристичні місця України – Кам’янець-Подільську фортецію, з її багатою історією , прогулялися неповторними вуличками старовинного міста на Поділлі, які просякнуті минувшиною нашого героїчного народу. Доповненням до основної програми стало відвідування одного з 7 чудес України, відомого туристичного місця –Хотинської фортеції. Також оцінили сервісний рівень закладів розміщення і харчування , що є важливою передумовою формування якісного продукту.

На завершення екскурсійної програми майбутні фахівці провели аналіз туру, визначили його конструктивні особливості та зміни, які рекомендували врахувати при реалізації турпродукту. З впевненістю можна відмітити, здобувачі освіти спеціальності «Туризм і рекреація» мають серйозну практичну підготовку як фахівці з туризму. Стануть гідним поповненням туристичного ринку послуг – професійними кадрами. Адже роль суб’єктів туристичної діяльності, фахівців з туризму не тільки популяризація туризму в Україні, але найважливіша – державницька і економічна місія: поповнювати бюджет нашої країни і проводити промоцію українського національного продукту на міжнародній арені у різних країнах світу.

Підтвердженням свідомої громадянської позиції, подяки за можливість подорожувати, здобувачі освіти зібрали адресну допомогу, кошти для підтримки ЗСУ , яку наші військові переформатують у комплектуючі для дронів.

Разом до перемоги!