Наші партнери – Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж

В сучасному світі ринкової конкуренції і відстоювання своїх позицій дуже важливо мати партнерські стосунки. Саме з цією метою, для налагодження партнерських взаємовідносин, обміном досвідом відбувалась зустріч із викладачами і студентами Бурштинського торговельно-економічного фахового коледжу, державного Київського торгово -економічного університету.

В рамках зустрічі викладачі коледжу – партнера організовували відвідування Національного історичного заповідника «Давній Галич».  Студенти відвідали історичні місця доби Галицько-Волинського князівства: село Крилос з його давніми архітектурними памʼятками і місто Галич з його музеями і неповторними локаціями.

Родзинкою зустрічі стала зустріч наших партнерів в стінах коледжу в місті Бурштин. Викладачі з студентами організували зустріч в атмосфері комфорту і гостинності. Танцювальний флеш-моб студентів додав настрою та позитиву. Цікавою, повною і інформативною була розповідь-презентація директора коледжу Козака Андрія Романовича, який поділився досягненнями свого колективу і студентської родини в професійному руслі. Логічним продовженням і демонстрацією професійних навичок став майстер клас, за участю студентів з виготовлення коктейлів, студентів спеціальності «Кулінарна справа». Щирі і неповторні враження залишилися в памʼяті від відвідування і екскурсійного супроводу студентами музею під відкритим небом в місті Галич. Історія археологічних памʼяток чотирьох етнографічних регіонів України (17-п.20ст.), особливості Інтерʼєру і колориту етнічних груп доводить, що  всі ми, українці, гостинні і привітні, незалежно від територіальної приналежності і етнічних коренів.

В загальному, наша зустріч була результативною і ефективною для налагодження тісних контактів з партнерами: викладачі обмінялися новими думками та ідеями в сфері гостинності. Студенти отримали незабутні, неповторні емоції, зарядилися позитивом і новими знайомствами серед студентів.

Разом до перемоги!