Співпраця зі стейкхолдерами

Головною метою освітнього процесу зі спеціальності «Туризм і рекреація» є якісне подання теоретичних знань і його реалізація в практичному житті. Керуючись тим, що туризм є сферою обслуговування, яка змінюється кожного дня або навіть кожної години, викладачі поєднують не тільки книжкову теорію, а й реальну практику.

З цією метою , 15 березня 2024р. другокурсники під керівництвом викладачки Бурчак С.С. відвідали новітній готель в місті Івано-Франківськ «Nadiya Palace». Ознайомчу екскурсію проводив заступник директора з реклами та зв’язків з громадськістю, Роман Король. Здобувачі освіти мали змогу відчути технологічний процес та механізм організації роботи готелю, оглянули сучасний номерний фонд, ресторан та терасу з якої відкривається чудовий вид на місто. Незважаючи на те, що готель відкрився зовсім недавно, він вражає своєю історією ще з часів Австро-Угорської імперії і до наших днів. Під час перебування у закладі можна зачаруватись атмосферою епохи старого Станіславова і комфортом сьогодення. Також хочемо відзначити важливість цієї будівлі з точки зору історико-культурної спадщини, тут зупинялись такі відомі постаті як: Володимир Винниченко, Симон Петлюра, Сергій Параджанов, Хеді Ламарр та інші. На фасаді зберігається памʼятна дошка про підписання Акту Злуки 3 січня 1919р. між ЗУНР та УНР.

На завершення, відбулася розмова у форматі «питання-відповідь» про особливості готельного господарства з відомою історичною сторінкою, особливості організації роботи і різні професійні деталі. Ця професійна зустріч надала мотивацію щодо майбутньої практики, яку будуть проходити здобувачі другого курсу в різних підрозділах ТОВ “Фірма Надія” .