Поєднання теорії і практики – основа фахового професіоналізму

В рамках вивчення навчальної дисципліни «Гігієна та санітарія підприємств готельного та ресторанного типу» студенти 3 курсу спеціальності «Туризм» відвідали готель «Nadiya Palace». З метою формування професійних компетентностей майбутнім фахівцям з туризму необхідно знайомитися з провідними готельними підприємствами, розуміти механізми та специфіку роботи. Важливим фактором комфортності проживання у готелі великою мірою обумовлюється рівнем виконання санітарно – гігієнічних норм його утримання, що дозволяє забезпечити якісний відпочинок гостей. Для студентів було проведено ознайомлення із приміщенням готелю, ресторану. Також показано роботу відкритої кухні.

Менеджер Анна-Марія змогла занурити студентів у неймовірно атмосферну історію готелю, який зберігає таємниці своїй минулих гостей та готовий до таємниць нових гостей.

Дизайнерський бутик готель « Nadiya Palace» – це поєднання найсучасніших технологій, культурної спадщини міста та історичні таємниці. Проведена екскурсія справила приємне враження на студентів інтер’єром готелю, високими стандартами обслуговування гостей та атмосферою гостинності.

Разом до перемоги!