Всесвітній День туризму

Форпостом туристичної галузі завжди є молодь.  Чимало працівників туристичної сфери  стали до лав Збройних Сил України, волонтерського фронту , перекладачами та асистентами в діаспорі, займаються щоденної працею в туристичних закладах.  Представники туристичної галузі вміло проводять віртуальні екскурсії, збирають кошти на потреби армії, допомагають відновлювати інфраструктуру, популяризують національний туризм в Україні і світі . Це доводить: туристична галузь ефективна як у мирні часи з метою популяризації України, так і у воєнні.

Очевидно, туризму , як важливому сектору міжнародної економіки буде найскладніше оговтатися після війни. Зважаючи на процеси глобалізації туристичних напрямків і туристичних послуг національний туризм – неповторний , унікальний і з великий майбутнім! Віримо, що спільними зусиллями відновиться туристична  інфраструктура, запрацюють аеропорти і стадіони, відкриються нові маршрути і туристичні напрямки  для мільйонів охочих побачити Україну та подякувати Українцям.

Шановним представникам туристичної сфери бажаємо віри,  витримки, оптимізму і натхнення наближати перемогу України. Здоров’я і щастя всім нам.
Разом до перемоги!