Початок виробничої практики у студентів третього курсу спеціальності “Туризм”

Практика студентів є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахових молодших бакалаврів у коледжі. З цією метою була проведена настановча нарада для студентів-практикантів третього курсу спеціальності «Туризм», в якій взяли участь Чупровська М.Я.- заступник директора з навчально-виробничої роботи коледжу та Вольвин Е.М. – керівник практики від коледжу.

Під час практики поглиблюються та закріплюються теоретичні знання студентів з усіх вивчених професійних дисциплін у виробничих умовах. Вибрані бази практики відповідають стандартам високоякісного обслуговування в туристичній галузі нашої області. Це – туристичні агенції, ресторани, готелі та історико-краєзнавчий обласний музей. На всіх туристичних підприємствах студентів зустріли, ознайомили з організаційною структурою підприємства, структурними підрозділами і графіками відвідувань на весь період практики. Декілька тижнів роботи в ролі персоналу готелів, ресторанів, туристичних агенцій допоможе практикантам підтвердити і закріпити свої знання і набути нових професійних компетенцій.

Обов’язковою умовою допущення студентів до проходження практики є проходження ними вступного інструктажу з охорони праці під час трудового і професійного навчання . Інструктаж провела інженер з техніки безпеки коледжу Клубочкіна Т.П. Чітко і структуровано пояснила правила і вимоги проходження практики у виробничих умовах, нагадала на особливостях поведінки в умовах воєнного стану.

Впевнені, наші студенти-практиканти покажуть високий рівень професійної підготовки та підтвердять морально- етичні риси фахівця з гостиності.
Разом до перемоги!