Студенти другого курсу спеціальності «Туризм» в рамках навчально – освітнього процесу з дисципліни «Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства» під керівництвом викладачки Бурчак Світлани Степанівни відвідали кулінарний майстер клас з приготування традиційної страви італійської кухні (равіолі, італійською ravioli) у професійній кулінарній школі «el Chef». Для проведення навчання був запрошений досвідчений шеф – кухар Арсен Кропивницький, стаж роботи якого 17 років. Він поділився секретами виготовлення страви та скрупульозно навчав здобувачів освіти кожному етапу приготування равіолі. Шеф – кухар поділився не лише рецептом і технологією приготування страви, але й провів екскурсію по закладу, а також показав новітню техніку, яка безпосередньо використовується в технології кулінарної та ресторанної справи. Незалежно від рівня кулінарних навичок, кожен здобувач освіти особисто брав участь у різних етапах приготування страви, а також отримав незабутні враження не лише від дегустації їжі, але й від унікального досвіду приготування разом із справжнім майстром. Систематична робота по формуванню практичних навиків і вмінь в ресторанному секторі базується на комплексній роботі з організації роботи ресторанного господарства та технології сервісу. Саме така мета відвідування майстер класів. Такий формат практичних занять доводить свою результативність в засвоєнні теоретичних знань і дієвість у формуванні фахових компетенцій.
Разом до перемоги!