ектс
Освітньо-професійна програма_туризм_ 2020
План роботи циклової комісії професійної та практичної підготовки спеціальності
Навчальний план фахового молодшого бакалавра_Туризм_2020
Робочий навчальний план_1 курс_2020
Робочий навчальний план_2 курс_2020
Робочий навчальний план_3 курс_2020
Навчальні дисципліни
Робочі програми
Силабус
Програмові вимоги _ Гігієна і санітарія в підприємствах готельного та ресторанного типу_2021-22н.р.
Програмові вимоги _ Організація екскурсійного обслуговування_2021-22н.р.
Програмові вимоги_Естетичне оформлення готелів та ресторанів_2021-22н.р.
Програмові вимоги_Іноземна мова за професійним спрямуванням (англ)-2021-22н.р.
Програмові вимоги_Іноземна мова за професійним спрямуванням(англ)_ККІ_2021
Програмові вимоги_Організація та технологія обслуговування в готелях_2021-22н.р.
Програмові вимоги_Основи менеджменту_2021-22н.р. Програмові вимоги_Стандартизація в готелях і ресторанах_2021-22н.р.
Програмові вимоги_Технологія і організація туристичного обслуговування_2021-22н.р.
Тематика_курсових_проєктів_Основи менеджменту_2021-22н.р.
Тематика курсових проєктів _Організація екскурсійного обслуговування_2020-21н.р.
Методичні рекомендації для написання_курсової роботи_Основи менеджменту
Методичні-рекомендації-_-Організація-екскурсійного-обслуговування_2020-21н.р.